Sampah Can kapang

Sampah Can kapang

Wadah sampah kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun bahanna, bentuk, pola sareng kaayaan panggunaan:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PE wadah sampah kapang, PP wadah sampah kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Hollow wadah sampah kapang, Tong sampah buleud kapang, Tong alun-alun kapang, Rak sampah tiasa kapang, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy wadah sampah kapang, Rpola attan wadah sampah kapang, Frosted wadah sampah kapang, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Tong sampah dapur kapang, Tong jamban kapang, Tong sampah kantor kapang, Sampah kamar tidur tiasa kapangRoti ruang tamu tiasa kapang, Tong sampah tiasa kapang, Nyortir sampah tiasa kapang, jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran cetakan sampah, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi tempat sampah, baja, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, dll. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung detil.