Cetakan Tembok Ipis

Cetakan Tembok Ipis

Tembok ipis kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun bahanna, bentuk, pola sareng kaayaan panggunaan:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PP témbok ipis kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Tembok ipis buleud kapang, Tembok ipis pasagi kapang, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy témbok ipis kapang, ibun témbok ipis kapang, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Tmangkok témbok hin kapang, Tcangkir témbok hin kapang, jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran cetakan témbok ipis, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi waja cetakan témbok ipis, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, sareng sajabana wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.