Méja kapang

Méja kapang

Méja kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun matéri, bentuk, pola, pangguna sareng kaayaan panggunaan na:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PE méja kapang, PP méja kapangKapang méja ABS, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Hollow méja kapang, Babak kapang, Alun-alun kapang, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy méja kapang, Rpola attan méja kapang, Frosted méja kapang, sareng sajabana;

Numutkeun ka pangguna anu béda, éta tiasa dibagi kana Children méja kapang, Abelet méja kapang, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Dining méja kapang, Luar méja kapang, Garden méja kapang, Kapang méja cocooan, jsb.

Heya Mould museurkeun kana pembuatan sareng pamekaran kapang méja, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja kapang méja, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, dll.