Bangku kapang

Bangku kapang

Bangku kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun matéri, bentuk, pola, pangguna sareng kaayaan panggunaan na:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PC tai kapang, PP tai kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Hollow tai kapang, Tilepan tai kapang, Ttai elescopic kapang, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy tai kapang, Rpola attan tai kapang, Frosted tai kapang, sareng sajabana;

Numutkeun ka pangguna anu béda, éta tiasa dibagi kana Children tai kapang, Abelet tai kapang, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Dining tai méja kapang, Sapatu ganti tai kapang, Kamar mandi anti-slip najis kapangKapang tai, jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran kapang tinju, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja kapang tinja, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, dll. Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.