Sendok / Garpu / péso kapang

Sendok / Garpu / péso kapang

Sendok / garpuh / péso kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun bahanna, bentuk, pola, panggunaan:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PP séndok kapang, PS séndok kapang, Kapang garpu PP, Kapang garpu PS, Kapang péso PP, Cetakan péso PS, Cetakan séndok PLA, Kapang garpu PLA, Kapang péso PLA, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Siku séndok kapang, Kapang garpu siku, Kapang péso siku, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy séndok kapang, Kapang garpu herangKapang péso herangFrosted séndok kapangKapang garpu frosted, Cetakan péso ibun, sareng sajabana;

Numutkeun ka panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Sendok pamiceunan kapang, Péso anu tiasa dianggo kapang, Garpu tiasa dianggo kapang, Kapang garpu buahKue péso kapang, Garpu jajan tiasa kapang, jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran séndok / garpu / cetakan péso, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi séndok / garpu / baja kapang péso, sistem pendinginan, garis pamisah, kandel témbok, pembuangan, sareng sajabana wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.