font na

  • Plastic Chair Mould

Korsi kapang kapang

Korsi Kursi kapang ngarujuk kana kapang anu dipaké pikeun ngahasilkeun Korsi kapang sareng mesin cetak suntikan. Numutkeun kana gaya produk anu béda, aya ogé cet suntikan korsi ker, cetakan korsi plastik anu tiasa ditumpuk, pabrik korsi suntik korsi lipat, cet korsi pantai, jsb


Detil Produk

Tanda Produk

Korsi kapang kapang

Taizhou Heya Mould Co., Ltd salaku perusahaan manufaktur kapang anu muncul, parantos nyerep pangalaman rakana bari ngahijikeun konsep perusahaan nyalira pikeun teras ningkatkeun kualitas Kursi Cetakan.

Perusahaan tiasa ngarobih Kursi Cetakan pikeun palanggan numutkeun syarat konsumén sareng ditambahan ku desain CAD / CAM / CAE propésional, pusat pamrosésan komputer CNC, pusat pamrosésan gancang-gancang, CNC lathe, EDM, motong kawat, mesin panggilingan sareng ngolah presisi tinggi sanés. pakakas.

Ngawartosan syarat anjeun ngeunaan produk & kapang sareng inpormasi lengkep ngeunaan mesin cetak suntikan anu cocog bakal ngabantosan kami pikeun nyayogikeun anjeun rencana perhatosan gancang-gancang.
Kami ngarepkeun ngahontal kerjasama anu jero sareng jangka panjang sareng anjeun.

Ieu mangrupikeun inpormasi utama pikeun rujukan anjeun :

Ngaran Produk Korsi kapang kapang
Ngabentuk kapang Cina ngarobih kapang suntik plastik
Baja kapang S45C, P20H, 718H, 2738, S136, H13 jsb.
Produk Material PP, PC, PS, PAG, POM, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA, jsb
Basis kapang LKM, ISM, HASCO, DME
Rongga Bujang / Multi-rongga sakumaha per kabutuhan konsumén
Kahirupan kapang 300.000 ~ sajuta nembak
Jinis lumpat Tiis / lumpat Panas
Jinis gerbang Gerbang pin-point, Gerbang kapal selam, gerbang sisi, sareng sajabana
Waktos pangiriman 30 ~ 60 dinten
Bungkusan Kasus Kayu Standar
Angkot Ngaliwatan laut atanapi ku hawa sakumaha sarat klien
Nagara Ékspor Sadunya
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

process

order

asddgs

T: Inpormasi anu mana anu diperyogikeun pikeun cutatan kapang?
A: Éta gumantung kana produk anjeun, janten wilujeng sumping pikeun kontak sareng Heya Mould pikeun confim éta. Kusabab kitu, langkung saé upami anjeun gaduh inpormasi ieu sapertos dihandap:
1, Sampel poto kalayan ukuran atanapi 2D / 3D desain
2, Rongga jumlahna
3, Runner type, tiis atanapi panas
4, Jenis baja kapang, P20, 718, 2738, H13, S136,2316, sajabana.
5, Parameter mesin suntik atanapi ukuran pelat (dasi rod jarak)

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman kapang anjeun?
A: Éta gumantung kana struktur kapang sareng ukuran.
Umumna éta 3 ~ 15 dinten kanggo desain kapang, sareng 15 ~ 60 dinten kanggo produksi kapang saatos Heya Mould nampi pembayaran deposit anjeun sareng konfirmasi desain kapang.

Q: Kumaha carana ngirim sampel tés? éta gratis atanapi tambahan?
A: Heya Mould bakal ngirim sampel tés ku DHL, UPS, EMS, FEDEX atanapi TNT. Sareng cutatan kami nawiskeun ka anjeun kalebet biaya pangiriman sampel 1-2 kali.

Why-choos

1. Ngadopsi perangkat lunak CAD / CAE / CAM tingkat lanjut internasional sareng tim R&D anu inovatif sareng gancang

2. Tina desain produk pikeun pangiriman kapang, diawasi ku hiji manajer, pastikeun teu aya masalah.

3.Biasa sareng struktur produk sareng kapang, cocog sareng stabil struktur kapang, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga pikeun klien.

4. Karusiahan, pikeun matuh étika bisnis dasar sareng privasi konsumén

5. Asosiasi sareng desain bungkusan, produk BISA dipaké pikeun penjualan pasar terminal

6. Cekap, khasanah waktos konsumén sareng ngalengkepan kaleuwihan padamelan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali