Kapang Usum

Kapang Usum

Palét kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun matéri, bentuk, pola na:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PE palét kapang, PP palét kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Usum palet kapang,  Palét Éntri opat arah kapang, Palét Éntri 2 arah mould, Usuk Pallet kapang, Tuang wadah palét kapang, Ékspor palét kapang, Kapang palét tumpuk, Kapang palét industri, Pangiriman kapang palet, jsb.

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy palét kapang, Frosted palét kapang, sareng sajabana;

Heya Mould museurkeun kana pembuatan sareng pamekaran cetakan palét, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja kapang palet, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, sareng sajabana wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.