font na

  • Outdoor Chair Injection Molds

Cetakan Injeksi Korsi Luar

Cetakan Injeksi Korsi Luar kagolong kana Cetakan Korsi handapeun Cetakan Injeksi Korsi Luar. Numutkeun kana gaya produk anu béda, Kursi Cetakan tiasa dibagi kana gaya tradisional sareng gaya pribadi, sapertos cet korsi plastik rotan, cet suntikan korsi outdoor, cetakan korsi plastik anu tiasa ditumpuk, korsi suntik korsi pabrikan, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Cetakan Injeksi Korsi Luar
Taizhou Heya Mould Co., Ltd nuturkeun konsép karajinan sareng kaikhlasan, merhatoskeun kana parebutan sareng perawatan detail-detail Korsi Cetakan, sareng ngupayakeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé kualitas luhur sareng jasa éfisién luhur.

Kami keukeuh manufaktur kalayan haté, jasa sumanget, ngagantelkeun pentingna pikeun nyiptakeun unggal tautan produksi, milari pangembangan sareng téknologi, milari palanggan kalayan kualitas, sareng nyayogikeun anjeun ku solusi manufaktur kapang anu wajar.

Kami bakal nyayogikeun anjeun sareng rencana cutatan kalapa numutkeun ka kabutuhan produk sareng kapang.
Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun ngawangun masa depan anu langkung saé.

Ieu mangrupikeun inpormasi utama pikeun rujukan anjeun :

Ngaran Produk Cetakan Injeksi Korsi Luar
Ngabentuk kapang Cina ngarobih kapang suntik plastik
Baja kapang S45C, P20H, 718H, 2738, S136, H13 jsb.
Produk Material PP, PC, PS, PAG, POM, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA, jsb
Basis kapang LKM, ISM, HASCO, DME
Rongga Bujang / Multi-rongga sakumaha per kabutuhan konsumén
Kahirupan kapang 300.000 ~ sajuta nembak
Jinis lumpat Tiis / lumpat Panas
Jinis gerbang Gerbang pin-point, Gerbang kapal selam, gerbang sisi, sareng sajabana
Waktos pangiriman 30 ~ 60 dinten
Bungkusan Kasus Kayu Standar
Angkot Ngaliwatan laut atanapi ku hawa sakumaha sarat klien
Nagara Ékspor Sadunya
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

process

order

asddgs

Q: Kumaha carana ngirim sampel tés? éta gratis atanapi tambahan?
A: Heya Mould bakal ngirim sampel tés ku DHL, UPS, EMS, FEDEX atanapi TNT. Sareng cutatan kami nawiskeun ka anjeun kalebet biaya pangiriman sampel 1-2 kali.

Q: Kumaha upami kontrol kualitas anjeun?
A: Heya Mould gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitas kapang, sareng kami yakin yén kontrol kualitas mangrupikeun prioritas munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

Q: Naon jinis prosés permukaan kapang anu anjeun anggo?
A: Heya Mould bakal ngaropea ku paménta sareng cet khusus anjeun, ngolah permukaan kapang sapertos: Eunteung semir; Tékstur; Perawatan Chrome Plating dina inti sareng rongga; Perlakuan panas nitrit & vakum

Q: Kumaha carana nyatujuan sampel?
A: Anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun gaduh tés kapang langsung, ogé Heya Mould bakal ngintunkeun sampel & kapang ngajalankeun video ka anjeun.

Q: Syarat pamayaran 
A: 50% T / T sateuacanna, sareng saimbang sateuacan shippment. 

Why-choos

1) Desain Produk & Mould
Heya Mould bakal ngembangkeun sareng ngararancang produk & cetakan sakumaha kabutuhan klien sareng tim R&D anu berpengalaman. Éta bakal ngabantosan palanggan kami anu aya dina pamekaran produk énggal, sareng ngahémat biaya proyek énggal. Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungi dept penjualan kami iraha waé.

2) Analisis kapang-aliran
Heya Mould bakal ngajantenkeun analisis kapang-aliran sakumaha pamundut pelanggan, hindarkeun masalah produksi jamur salajengna.

3) Ngolah kapang
Heya Mould bakal ngamutahirkeun ka palanggan alat kapang plastik ngalaporkeun laporan per minggu biasana. Pikeun kaayaan spésifik, kami bakal langsung ngahubungi anjeun.

4) kiriman
Heya Mould nawiskeun gambar cetakan lengkep sareng suku cadang pikeun pelanggan sateuacan dikintun. Pikeun suku cadang standar, anjeun tiasa ningali daptar kami sareng ngagaleuh di pasar anjeun.

5) Poto & Pidéo
Heya Mould bakal nyayogikeun sadayana cetakan anjeun anu ngalirkeun pidéo pikeun 1 taun. Kami bakal ngintunkeun anjeun poto sareng pidéo pikeun mariksa atanapi ngarujuk kapang anu dijalankeun.

6) Jasa & Komunikasi
Heya Mould bakal tetep kontak caket sareng anjeun salami prosés, ti komunikasi téknis dina tahap awal proyek dugi ka saatos waktos nyata salami tahapan produksi proyek, dugi ka dukungan teknis jual produk. .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali