Cetakan séjén

Cetakan séjén

Cetakan industri sareng tatanén nyaéta kisaran anu gedé, henteu ngan ukur di kapang peti, kapang dustbin, kapang pot kembang, bagian otomatis kapang, cetakan palét urang ngobrol sateuacanna, tapi ogé kalebet Jkotak cetakan cetakan, cetakan pas pipa, cet kotak omset, cetakan pipa PPR, jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran Cetakan industri sareng tatanén, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi di Cetakan industri sareng tatanén waja, sistem pendinginan, garis pamisah, kandel témbok, pembuangan, sareng sanésna. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelas.