Warta kapang

Warta kapang

  • Masalah Umum dina Desain Mould Produk Rumah Tangga

    Dina seueur produk industri, sarat pikeun ukuran sareng bentuk produkna kawilang luhur. Ku alatan éta, desainer kapang produk rumah tangga diperyogikeun pikeun nganggo plastik pikeun desain kapang anu wajar pikeun ningkatkeun efisiensi produksi produk industri. Nanging, dina prok ...
    Maca deui
  • Masalah Pengecutan dina Pabrik Kaperluan Kaperluan Sadidinten kapang

    Kaperluan Harian Produksi kapang teu tiasa ngantunkeun pabrik cetakan suntik, ayeuna téknologi kapang kabutuhan sadidinten langkung maju, supados langkung cocog sareng sarat ieu, panyusutan kapang utami diperyogikeun, anu mangrupikeun nilai paling praktis tina kapang kabutuhan sadidinten . ABDI...
    Maca deui
  • What Measures Can Improve The Quality of Crate Mould

    Ukuran Naon Anu tiasa Ngaronjatkeun Kualitas Cetakan Crate

    Supados tiasa ngahasilkeun produk peti mumpuni, urang kedah nyayogikeun Kapang Kapang anu kualitas. Janten naon tindakan anu tiasa ningkatkeun kualitas peti? Ngembangkeun sistem manajemen produksi kapang peti lengkep, sadar manajemén data produk, manajemén data prosés, manajemén rencana sareng jadwal ...
    Maca deui
  • How to Deal With The Deformation of The Dustbin Mould

    Kumaha Nungkulan Deformasi The Dustbin Mould

    Aya seueur alesan pikeun deformasi sareng retakan kapang Dustbin, utamina aya hubunganana sareng struktur aslina, komposisi kimia tina waja, bentuk struktural sareng diménsi pérséksi bagéan éta, sareng prosés pangubaran panas. Retakan biasana dicegah, tapi panas ...
    Maca deui
  • Kumaha Cara Ngagaduhan Cetakan Cetakan Produk Rumah Tangga

    Sadayana ngagaduhan kahirupan anu tangtu. Dina raraga manjangkeun umur jasa, urang kedah terang metode pangropéa anu leres. Ieu mangrupikeun cara pangropéa anu leres pikeun Produk Rumah Tangga kapang. Mimiti, pangropéa périodik munggaran kurva ngagem kapang pikeun produk rumah tangga aya dina masing-masing ...
    Maca deui
  • Spésifikasi Pangropéa Sadidinten pikeun Kaperluan Sadidinten kapang

    Kahirupan jasa kapang kabutuhan sapopoe, salian ti desain kapang anu panghadéna, manufaktur presisi tinggi, épék perlakuan panas kualitas luhur, sareng pamilihan anu cocog pikeun alat-alat pangolahan, kapang sareng faktor sanés ogé mangrupikeun bagian penting tina panggunaan sareng perawatan , dinten ayeuna te ...
    Maca deui
  • How to Make Crate Mould With Long Life

    Kumaha Cara Nyiptakeun kapang Crate Kalayan umur panjang

    Mimiti, desain sareng struktur Crate Mould anu saé. Kapang kapang mumpuni kedah ngagaduhan struktur kapang anu sampurna sateuacan ngamimitian proyek. Janten Heya nyéépkeun seueur waktos nganalisis struktur kapang sareng desain kapang, kalebet sudut draf demoulding, permukaan produk microcosm, desain sistem gerbang, til ...
    Maca deui
  • The Position of The Ribs And Gussets Affects The Crate Mould Style of The Assembly

    Posisi Iga Sareng Gussets mangaruhan Gaya kapang Crat tina Majelis

    Kriteria ketebalan saimbang kedah diperhatoskeun nalika ngawangun iga sareng gusset. Dinten siklus anu langkung lami tiasa diarepkeun upami tulang rusuk atanapi gusset ogé aya hubunganana sareng kakosongan, témbok komponén, tilelep, gelut, garis las (sadayana hasilna régang komprési). Posisi th ...
    Maca deui
  • Why Cooling Is Important for Table Mould

    Naha Pendinginan Penting pikeun Cetakan Méja

    Desain sistem pendingin penting pisan dina nyetak suntikan. Ieu kusabab nyetak produk plastik ngan ukur didinginkan dina tingkat kakuasan anu tangtu, teras produk plastik dileupaskeun tina Cetakan Méja kanggo ngahindarkeun deformasi kusabab kakuatan éksternal. Kusabab tiis ...
    Maca deui
  • Chair Mould Has Becoming Important Furniture And Business Investment

    Korsi kapang parantos janten jati penting sareng investasi bisnis

    Kiwari, tren ngagunakeun jati plastik gancang ningkat. Jati plastik parantos ngahontal kasuksésan pasar anu hadé. Parabotan palastik hampang, awét, tahan cai, gampang diangkut, murah, estetik pikaresepeun, sareng tiasa didamel dina sababaraha warna sareng desain, utamina kanggo ...
    Maca deui
  • Naon prosés pangwangunan standar pikeun kapang suntik?

    Mimiti, gambar peta kapang Sateuacan ngagambar gambar majelis induk, gambar prosés kedah digambar sareng sasuai sareng persyaratan gambar bagian sareng data prosés. Ukuran anu dijamin ku prosés salajengna kedah ditandaan ku kecap "ukuran prosés" dina gambar. Upami, a ...
    Maca deui
  • Posisi Line Cooling

    Lokasi jalur pendingin penting pisan pikeun ngahontal épisién anu efisien dina bagian sareng ningkatkeun produktivitas bagian. Gbr. 16 16 ngagambarkeun pedoman pikeun perenah optimum saluran penyejuk. Hiji hal anu kedah diémutan nyaéta diameter diaméter saluran kedah cukup ageung pikeun ngagaduhan alesan ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3