Bérita paling énggal

Bérita paling énggal

  • The Current Development of Furniture Mould Industry

    Pangwangunan Ayeuna-damel Industri Cetakan Jati

    Kalayan ngembangkeun kontinyu industri Cetakan Jati Cina, paménta sareng paménta pikeun produk kapang jati sakedik ningkat. Sareng kamekaran ieu nyababkeun dorongan anu langkung ageung pikeun promosi téknologi industri. Dina pamekaran hareup industri, panginepan téknologi ...
    Maca deui
  • How to Make Air Cooler Mould of Higher Quality

    Kumaha Cara Ngadamel Air Cooler Mould tina Kualitas Langkung Luhur

    1. Desain sareng biaya produksi masing-masing kapang Air Cooler kedah dijumlahkeun dina waktosna: ngalangkungan kontrol épéktip lokakarya, sacara épéktip ngadalikeun panyusutan urutan damel, ngalangkungan desain struktur kapang anu akurat, pamrosésan bagian kapang anu épisién sareng bagian enol anu akurat pamariksaan, ...
    Maca deui
  • Very Low Temperatures in The Dustbin Mould Can Cause Surface Defects

    Suhu Lemah pisan dina Cetakan Dustbin Tiasa Nyababkeun Bébék Beureum

    Komo nalika ngalembereh lebet kana kapang Dustbin, laju suntikan angger sareng tingkat aliranana robih. Tingkat aliran lebur tinggi nalika lebet kana area gerbang kotak talang, tapi laju aliran lebur mimiti turun saatos lebet kana rongga kapang, nyaéta tahap ngeusian kapang debu. Variasi dina t ...
    Maca deui
  • How to Properly Handle The Texture of The Chair Mould Surface

    Kumaha Cara Nanganan leres Tekstur Dina Korsi Permukaan Permukaan

    Titik poék némbongan henteu ngan ukur dina bubuka Cetakan Kursi, tapi ogé sering saatos sudut-sudut anu seukeut tina tulisan dibentuk. Salaku conto, permukaan juru anu seukeut tina barang biasana lemes pisan, tapi abu pisan sareng kasar di tukangeunna. Ieu ogé kusabab tingkat aliran anu seueur sareng injeksi spe ...
    Maca deui
  • The Design of The Air Cooler Mould Determines The Tendency of Warping

    Desain Cetakan Udara anu Tiis Nangtoskeun Kacenderungan Perang

    Dasarna, desain Air Cooler Mould nangtoskeun kacenderungan meletek. Hésé pikeun neken trend ieu ku ngarobah kaayaan nyetak. Tungtungna, masalahna kedah direngsekeun tina desain sareng paningkatan kapang hawa. Fénoména ieu utamina disababkeun ku nuturkeun ...
    Maca deui
  • Through Continuous Testing to Judge The Quality of The Dustbin Mould

    Ngalangkungan Nguji Kontinyu Pikeun Hakim Kualitas Dustbin Mould

    Pikeun kapang Dustbin, poin-poin utama nyaéta asimetri (umur kapang sareng kualitas émbér jangka panjang) sareng kinerja panyegelan (kualitas gelembung), janten akurasi alat pamrosésan anu langkung luhur diperyogikeun. Salah sahiji prosés konci nyaéta kontrol kualitas, anu bakal saé upami panyadia ngagaduhan kualitas anu lengkep ...
    Maca deui
  • Ngadegkeun Prosés Pabrik Sampurna pikeun Kaperluan Harian Sadayana

    Kumaha carana nyiptakeun prosés manufaktur anu sampurna pikeun bagian tina kapang Kabutuhan Harian anu suksés gumantung kana ukuran anu saé pikeun kaperluan kabutuhan sadidinten anu dianggo. Éta mangrupikeun pondasi produk anu henteu kaetung. Ketepatan bagian dina kabutuhan sadidinten ngolah bagian kapang, ...
    Maca deui
  • CAME BACK TO WORK 2021

    DATANG DEUI KA KERJA 2021

    DATANG DEUI KA KERJA 2021 Cina Spring réngsé sareng kami parantos balik damel! Bisnis inti Heya fokus kana pembuatan cetakan palastik kalayan langkung ti 10 taun pangalaman. Sapertos cetakan rumah tangga, cetakan suntik peralatan dapur, alat cetakan alat bumi, industri sareng tatanén inj ...
    Maca deui