font na

Naon Dasar Cetakan?

Naon dasar kapang?

Sakumpulan cetakan lengkep pikeun produksi produk bubuk khusus ku mencét atanapi ngarékoméndasi.

Salaku tambahan, pangrojong kapang ogé disebut dasar kapang. Salaku conto, mesin die-casting ngagabungkeun sareng ngalereskeun sababaraha bagéan kapang numutkeun kaaturan sareng posisi anu tangtu, sareng bagian anu tiasa dipasang dina mesin die-casting disebut dasar kapang, sareng mékanisme ngadorong, mékanisme pituduh, sareng pre-pencegahan Mékanisme ngareset diwangun ku dampal paéh sareng pelat korsi.

Ayeuna, panerapan kapang ngalibatkeun unggal produk (sapertos mobil, aerospace, kabutuhan sadidinten, komunikasi listrik, alat médis, jst.). Salami éta sajumlah ageung produk, produksi kapang bakal dilarapkeun, sareng dasar kapang mangrupikeun bagian anu teu tiasa dipisahkeun tina kapang. Ayeuna, sarat akurasi pikeun markas kapang bakal ditangtoskeun numutkeun sarat produk numutkeun tingkatan anu béda.

Dasar kapang mangrupikeun produk semi-réngsé tina kapang, anu diwangun ku sababaraha bagian pelat waja, sareng tiasa disebatkeun rorongkong tina kapang sadayana. Kusabab béda anu ageung dina pamolah anu kalebet dina basa kapang sareng cetakan, pabrik kapang bakal milih mesen markas kapang tina pabrik kerangka kapang, ngamangpaatkeun kaunggulan produksi kadua pihak pikeun ningkatkeun kualitas produksi sareng épisiensi sacara umum.

Saatos taun pamekaran, industri produksi formwork parantos asak. Salaku tambahan kana basa kapang khusus, pabrik kapang ogé tiasa milih produk dasar kapang anu standar. Formwork standar sayogi dina sababaraha gaya, sareng waktos pangirimanna pondok, bahkan siap dianggo, nyayogikeun pabrik kapang kalayan kalenturan anu langkung ageung. Ku alatan éta, popularitas formwork standar beuki ningkat.

Sakeudeung, formwork gaduh alat preforming, alat posisi, sareng alat ejeksi. Umumna ngonpigurasi salaku panel, A board (modél payun), board B (modél tukang), board C (iron iron), plate handap, panel thimble, plate undertimble, sareng post guide, pin pin sareng suku cadang sanésna.

 What Is Mold Base


Waktos Post: Sep-19-2020