font na

Naon Dalapan Kategori Cetakan Injeksi?

(1) Citakan suntikan garis hiji-bagian
Nalika kapang dibuka, kapang anu tiasa dipindahkeun sareng kapang anu tetep dipisahkeun, sahingga bagian plastikna di bawa kaluar, anu disebat cetakan permukaan perpisahan tunggal sareng disebut ogé cetakan dua pelat. Éta mangrupikeun bentuk pangbasajanna sareng paling dasar tina kapang suntik. Éta tiasa didesain salaku cet suntikan rongga tunggal atanapi cet suntikan multi-rongga sakumaha diperyogikeun. Éta kapang suntik anu paling seueur dianggo.

(2) cetakan suntikan permukaan dua bagéan
Cetakan injeksi permukaan dua bagian tina dua bagéan perpisahan. Dibandingkeun sareng cetakan suntikan permukaan perpisahan tunggal, cetakan suntikan permukaan parting ganda nambihan piring panengah anu tiasa dipindahkeun (ogé disebut pelat gerbang anu tiasa dipindahkeun) dina bagian kapang anu tetep. Éta dilengkepan gerbang, lumpat sareng bagian sanés sareng komponenana anu diperyogikeun pikeun cetakan anu tetep), janten éta ogé disebat tipe tilu-pelat (pelat pindah, pelat panengah, pelat tetep) kapang suntik, anu sering dianggo pikeun gerbang tipe hiji nyoco. Rongga atanapi cetakan injeksi multi-rongga. Nalika kapang dibuka, pelat panengah dipisahkeun tina témplat anu tetep dina jarak anu tetep dina pos pituduh kapang anu tetep pikeun ngaleungitkeun kondensat sistem tuang antara dua témplat. Citakan suntikan permukaan parting dobel gaduh struktur rumit, biaya manufaktur tinggi, sareng bagian-bagian hese ngolah. Umumna henteu dianggo pikeun nyetak produk palastik ageung atanapi tambahan.

(3) Nyuntik suntik kalayan garis pamisah gurat sareng mékanisme tarik inti
Nalika bagian palastik ngagaduhan liang sisi atanapi undercuts, perlu ngagunakeun inti atanapi slaider anu tiasa ngalih ka gigir. Saatos nyetak suntikan, cetakan anu dipindahkeun mimiti dipindahkeun ka jauh jarak, sareng teras bagian miring tina pin anu dibengkokkeun dina témplat anu tetep maksa geser pikeun bergerak ka luar, sareng dina waktos anu sami, anu ngadorong mékanisme dem demik ngadorong piring pusher pikeun ngawangun bagian palastik. Candak inti na.

(4) Nyetak suntik sareng bagian-bagian anu tiasa dicetak
Kusabab sababaraha struktur khusus bagian plastik, cetakan injeksi diperyogikeun disayogikeun sareng bagian cetakan anu tiasa dialihkeun, sapertos cetakan cembung anu tiasa dialihkeun, cetakan cekung anu tiasa dialihkeun, sisipan anu tiasa dialihkeun, inti atanapi cingir anu tiasa dirobih, sareng sajabana tina bagian palastik.

(5) Thread otomatis ngabongkar cetakan suntikan
Pikeun bagian palastik nganggo benang, nalika diperyogikeun otomatis, inti atanapi cincin anu tiasa diputer tiasa diatur dina kapang, nganggo tindakan muka kapang atanapi mékanisme puteran tina mesin cetak suntikan, atanapi alat transmisi khusus pikeun ngajalankeun benang The inti atanapi cincin Utas diputer pikeun ngaleupaskeun bagian plastik.

(6) kapang suntikan runnerless
Kapang suntikan runnerless nujul kana metoda pemanasan adiabatic tina runner tetep palastik antara nozel jeung rongga mesin citakan suntik dina kaayaan lebur, sahingga teu aya kondensat dina sistem tuang nalika bagian plastik dicandak kaluar nalika kapang dibuka. Anu tilas disebat adiabatic runner injection mold, sareng anu terakhir disebut hot runner injection mold.

(7) kapang suntik sudut katuhu
Kapang suntik sudut katuhu ngan cocog pikeun mesin citakan suntikan sudut. Beda sareng cetakan suntikan anu sanés, arah tuang tina jenis kapang ieu nalika nyetak tegak sareng arah bukaan sareng nutup. Jalur aliran utama na disetél dina kadua sisi permukaan pamisah kapang anu ngalir sareng anu tetep, sareng daérah peuntaseun na biasana angger. Ieu béda sareng cet suntikan anu sanés. Tungtung jalur aliran utama nyaéta nyegah mesin cetak suntikan. Nozel sareng ujung inlet saluran utama dianggurkeun sareng cacad, sareng sisipan saluran aliran anu tiasa diganti tiasa disayogikeun.

(8) kapang suntik mékanisme pelepasan kapang dina kapang tetep (Rongga)
Dina kaseueuran cetakan suntikan, alat éjeksi dipasang di sisi kapang anu tiasa dipindahkeun, anu kondusif pikeun pakakas parangkat éjeksi dina sistem kapang bubuka sareng nutup tina mesin cetak suntikan. Dina produksi anu saleresna, kusabab sababaraha bagian plastik diwatesan ku bentuk, langkung saé tinggalkeun bagian plastik dina sisi kapang anu tetep. Ieu ngajantenkeun bagian plastik kaluar tina kapang, janten éta kedah disetél dina sisi kapang anu tetep. mékanisme.

 What Are The Eight Categories Of Injection Moulds


Waktos Post: Sep-19-2020