Alat-alat Dapur Cetakan Lainnya

Alat-alat Dapur Cetakan Lainnya

Kapang dapur nyaéta kisaran anu gedé, henteu ngan ukur di sendok, garpuh, cetakan péso, kapang témbok ipis urang ngobrol sateuacanna, tapi ogé kalebet kotak cetakan, cetakan suntikan cangkir, kapang wadah kadaharan khusus, cetakan kendi, cetakan palastik wadah buah, cetakan gals anggur jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran cetakan dapur, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja kapang dapur, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, curhat, sareng sanés. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung detil.