Kembang Panci Kembang

Kembang Panci Kembang

Tong lebu kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun matéri, bentuk, pola na:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PE tempat lebu kapang, PP tempat lebu kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Tong lebu buleud kapang, Tong lebu alun-alun kapang, Majelis kapang debu bin, Nyortir kapang debu, 120L cetakan lebu lebu, 240L cetakan lebu lebu, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy tempat lebu kapang, Frosted tempat lebu kapang, sareng sajabana;

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran cetakan debu, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja kapang cetakan debu, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, dll. Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.