FAQs

FAQs

Téks kosong

Téks kosong

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Heya Mould mangrupikeun pabrik cetakan palastik.

Q: Dimana perusahaan anjeun?

A: Heya kapang tempatna di No.3, Houshi Road, distrik Huangyan, kota Taizhou, Zhejiang, daratan Cina. Thers sakitar 50 menit ti Bandara Luqiao; 20 menit ti Stasiun KA Taizhou. Kami ngabagéakeun anjeun pikeun nganjang ka perusahaan urang

Q: Kumaha carana angkat ka pabrik anjeun?

A: Anjeun tiasa sumping ka pabrik Heya Mould nganggo hiber, karéta sareng beus.
Aya sakitar 2 jam ku hiber ti Guangzhou ka kota Taizhou; 3 jam ku jalan laju gancang ti Shanghai ka stasion Taizhou; 1 jam nganggo karéta ti Ningbo atanapi Wenzhou ka stasion Taizhou. 3 jam ku beus atanapi karéta ti stasiun Yiwu ka Taizhou.

Q : Inpormasi anu mana anu diperyogikeun pikeun cutatan kapang?

A: Éta gumantung kana produk anjeun, janten wilujeng sumping pikeun kontak sareng Heya Mould pikeun confim éta. Kusabab kitu, langkung saé upami anjeun gaduh inpormasi ieu sapertos dihandap: 1, Contoh poto kalayan ukuran atanapi desain 2D / 3D
2, Rongga jumlahna
3, Runner type, tiis atanapi panas
4, Jenis baja kapang, P20, 718, 2738, H13, S136,2316, sajabana.
5, Parameter mesin suntik atanapi ukuran pelat (dasi rod jarak)

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman kapang anjeun?

A: Éta gumantung kana struktur kapang sareng ukuran.
Umumna éta 3 ~ 15 dinten kanggo desain kapang, sareng 15 ~ 60 dinten kanggo produksi kapang saatos Heya Mould nampi pembayaran deposit anjeun sareng konfirmasi desain kapang.

Q: Kumaha carana ngirim sampel tés? éta gratis atanapi tambahan?

A: Heya Mould bakal ngirim sampel tés ku DHL, UPS, EMS, FEDEX atanapi TNT. Sareng cutatan kami nawiskeun ka anjeun kalebet biaya pangiriman sampel 1-2 kali.

Q: Kumaha upami kontrol kualitas anjeun?

A: Heya Mould gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitas kapang, sareng kami yakin yén kontrol kualitas mangrupikeun prioritas munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

Q: Naon jinis prosés permukaan kapang anu anjeun anggo?

A: Heya Mould bakal ngaropea ku paménta sareng cet khusus anjeun, ngolah permukaan kapang sapertos: Eunteung semir; Tékstur; Perawatan Chrome Plating dina inti sareng rongga; Perlakuan panas nitrit & vakum

Q: Kumaha carana nyatujuan sampel?

A: Anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun gaduh tés kapang langsung, ogé Heya Mould bakal ngintunkeun sampel & kapang ngajalankeun video ka anjeun.

Q : Syarat pamayaran 

A: 50% T / T sateuacanna, sareng saimbang sateuacan shippment.

Hoyong damel sareng urang?