Kapang Crate

Kapang Crate

Peti kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun matéri, bentuk, pola, aplikasi sareng kaayaan panggunaan na:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PE peti kapang, PP cmeunteun kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Hollow peti kapang, Peti miceun kapang, Lawu dilipat kapang, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy peti kapang, Kulit cmeunteun kapang, Fdiangon cmeunteun kapang, sareng sajabana;

Numutkeun ka aplikasi anu béda, éta tiasa dibagi kana Peti buah kapang, Peti sayur kapangKapang peti laut, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Pertanianl cmeunteun kapang, Peti industri kapang, Cetakan kotak omzet, jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran cetakan peti, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja kapang peti, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, curhat, sareng sajabana wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.