Taros Kami

TAIZHOU HEYA MOLD CO., LTD.

Alamat

No.3, Houshi Road, Beicheng Street, Huangyan, Taizhou, Zhejiang, Cina, 318020

Telepon

86-576-89161144

86-13606869406 (Judy)

86-13867644770 (Ivy)

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami