font na

  • Chair Moulds

Korsi Cetakan

Korsi Cetakan ngarujuk kana kapang anu dipaké pikeun ngahasilkeun Korsi kapang sareng mesin cetak suntikan. Numutkeun gaya produk anu béda, aya ogé cetakan korsi palastik anu tiasa ditumpuk, pabrik cetakan injeksi korsi tilepan, cet korsi pantai, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Korsi Cetakan
Taizhou Heya Mould Co., Ltd salaku perusahaan manufaktur kapang anu muncul, parantos nyerep pangalaman rakana bari ngahijikeun konsep perusahaan nyalira pikeun teras ningkatkeun kualitas Kursi Cetakan.

Perusahaan tiasa ngarobih Kursi Cetakan pikeun palanggan numutkeun syarat konsumén sareng ditambahan ku desain CAD / CAM / CAE propésional, pusat pamrosésan komputer CNC, pusat pamrosésan gancang-gancang, CNC lathe, EDM, motong kawat, mesin panggilingan sareng ngolah presisi tinggi sanés. pakakas.

Ngawartosan syarat anjeun ngeunaan produk & kapang sareng inpormasi lengkep ngeunaan mesin cetak suntikan anu cocog bakal ngabantosan kami pikeun nyayogikeun anjeun rencana perhatosan gancang-gancang.
Kami ngarepkeun ngahontal kerjasama anu jero sareng jangka panjang sareng anjeun.

Ieu mangrupikeun inpormasi utama pikeun rujukan anjeun :

Ngaran Produk Korsi Cetakan
Ngabentuk kapang Cina ngarobih kapang suntik plastik
Baja kapang S45C, P20H, 718H, 2738, S136, H13 jsb.
Produk Material PP, PC, PS, PAG, POM, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA, jsb
Basis kapang LKM, ISM, HASCO, DME
Rongga Bujang / Multi-rongga sakumaha per kabutuhan konsumén
Kahirupan kapang 300.000 ~ sajuta nembak
Jinis lumpat Tiis / lumpat Panas
Jinis gerbang Gerbang pin-point, Gerbang kapal selam, gerbang sisi, sareng sajabana
Waktos pangiriman 30 ~ 60 dinten
Bungkusan Kasus Kayu Standar
Angkot Ngaliwatan laut atanapi ku hawa sakumaha sarat klien
Nagara Ékspor Sadunya
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

process

order

asddgs

Q: Dimana perusahaan anjeun?
A: Heya kapang tempatna di No.3, Houshi Road, distrik Huangyan, kota Taizhou, Zhejiang, daratan Cina. Thers sakitar 50 menit ti Bandara Luqiao; 20 menit ti Stasiun KA Taizhou. Kami ngabagéakeun anjeun pikeun nganjang ka perusahaan urang 

Q: Kumaha carana angkat ka pabrik anjeun?
A: Anjeun tiasa sumping ka pabrik Heya Mould nganggo hiber, karéta sareng beus.
Aya sakitar 2 jam ku hiber ti Guangzhou ka kota Taizhou; 3 jam ku jalan laju gancang ti Shanghai ka stasion Taizhou; 1 jam nganggo karéta ti Ningbo atanapi Wenzhou ka stasion Taizhou. 3 jam ku beus atanapi karéta ti stasiun Yiwu ka Taizhou.

T: Inpormasi anu mana anu diperyogikeun pikeun cutatan kapang?
A: Éta gumantung kana produk anjeun, janten wilujeng sumping pikeun kontak sareng Heya Mould pikeun confim éta. Kusabab kitu, langkung saé upami anjeun gaduh inpormasi ieu sapertos dihandap:
1, Sampel poto kalayan ukuran atanapi 2D / 3D desain
2, Rongga jumlahna
3, Runner type, tiis atanapi panas
4, Jenis baja kapang, P20, 718, 2738, H13, S136,2316, sajabana.
5, Parameter mesin suntik atanapi ukuran pelat (dasi rod jarak)

Why-choos

1) Desain Produk & Mould
Heya Mould bakal ngembangkeun sareng ngararancang produk & cetakan sakumaha kabutuhan klien sareng tim R&D anu berpengalaman. Éta bakal ngabantosan palanggan kami anu aya dina pamekaran produk énggal, sareng ngahémat biaya proyek énggal. Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungi dept penjualan kami iraha waé.

2) Analisis kapang-aliran
Heya Mould bakal ngajantenkeun analisis kapang-aliran sakumaha pamundut pelanggan, hindarkeun masalah produksi jamur salajengna.

3) Ngolah kapang
Heya Mould bakal ngamutahirkeun ka palanggan alat kapang plastik ngalaporkeun laporan per minggu biasana. Pikeun kaayaan spésifik, kami bakal langsung ngahubungi anjeun.

4) kiriman
Heya Mould nawiskeun gambar cetakan lengkep sareng suku cadang pikeun pelanggan sateuacan dikintun. Pikeun suku cadang standar, anjeun tiasa ningali daptar kami sareng ngagaleuh di pasar anjeun.

5) Poto & Pidéo
Heya Mould bakal nyayogikeun sadayana cetakan anjeun anu ngalirkeun pidéo pikeun 1 taun. Kami bakal ngintunkeun anjeun poto sareng pidéo pikeun mariksa atanapi ngarujuk kapang anu dijalankeun.

6) Jasa & Komunikasi
Heya Mould bakal tetep kontak caket sareng anjeun salami prosés, ti komunikasi téknis dina tahap awal proyek dugi ka saatos waktos nyata salami tahapan produksi proyek, dugi ka dukungan teknis jual produk. .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali