Korsi kapang

Korsi kapang

Korsi kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun matéri, bentuk, pola, pangguna sareng kaayaan panggunaan na:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Kapang korsi PC, kapang korsi PP, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana korsi korsi kerung-tukang, kapang korsi, kapang-korsi gratis, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana kapang korsi herang, cetakan korsi pola rotan, kapang korsi beku, sareng sajabana;

Numutkeun ka pangguna anu béda, éta tiasa dibagi kana murangkalih korsi cetakan, cetakan korsi déwasa, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana kapang korsi makan, kapang korsi pantai, kapang korsi taman, korsi korsi beus, jsb.

Heya Mould fokus kana pembuatan sareng pamekaran kapang korsi, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja korsi kapang, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, curhat, sareng sanés. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung detil.