font na

  • Chair Mould

Korsi kapang

Korsi kapang kagolong dina Korsi Cetakan handapeun Kursi Cetakan. Numutkeun kana gaya produk anu béda, Kursi Cetakan tiasa dibagi kana gaya tradisional sareng gaya pribadi, sapertos cet korsi plastik rotan, cet suntikan korsi outdoor, cetakan korsi plastik anu tiasa ditumpuk, korsi suntik korsi pabrikan, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Korsi kapang
Taizhou Heya Mould Co., Ltd mangrupikeun alat sareng pabrik paéh pikeun Korsi kapang numutkeun kabutuhan pelanggan anu béda.
Kami nampi OEM & ditawarkeun dumasar kana conto, atanapi bagian gambar, atanapi conto poto.
Cutatan éta bakal wareg anjeun duanana dina kualitas kapang jeung kapang harga.
Kami ngarepkeun kerjasama anu padet sareng anjeun.

Ieu mangrupikeun inpormasi utama pikeun rujukan anjeun :

Ngaran Produk Korsi kapang
Ngabentuk kapang Cina ngarobih kapang suntik plastik
Baja kapang S45C, P20H, 718H, 2738, S136, H13 jsb.
Produk Material PP, PC, PS, PAG, POM, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA, jsb
Basis kapang LKM, ISM, HASCO, DME
Rongga Bujang / Multi-rongga sakumaha per kabutuhan konsumén
Kahirupan kapang 300.000 ~ sajuta nembak
Jinis lumpat Tiis / lumpat Panas
Jinis gerbang Gerbang pin-point, Gerbang kapal selam, gerbang sisi, sareng sajabana
Waktos pangiriman 30 ~ 60 dinten
Bungkusan Kasus Kayu Standar
Angkot Ngaliwatan laut atanapi ku hawa sakumaha sarat klien
Nagara Ékspor Sadunya
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

process

order

asddgs

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman kapang anjeun?
A: Éta gumantung kana struktur kapang sareng ukuran.
Umumna éta 3 ~ 15 dinten kanggo desain kapang, sareng 15 ~ 60 dinten kanggo produksi kapang saatos Heya Mould nampi pembayaran deposit anjeun sareng konfirmasi desain kapang.

Q: Kumaha carana ngirim sampel tés? éta gratis atanapi tambahan?
A: Heya Mould bakal ngirim sampel tés ku DHL, UPS, EMS, FEDEX atanapi TNT. Sareng cutatan kami nawiskeun ka anjeun kalebet biaya pangiriman sampel 1-2 kali.

Q: Kumaha upami kontrol kualitas anjeun?
A: Heya Mould gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitas kapang, sareng kami yakin yén kontrol kualitas mangrupikeun prioritas munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

Q: Naon jinis prosés permukaan kapang anu anjeun anggo?
A: Heya Mould bakal ngaropea ku paménta sareng cet khusus anjeun, ngolah permukaan kapang sapertos: Eunteung semir; Tékstur; Perawatan Chrome Plating dina inti sareng rongga; Perlakuan panas nitrit & vakum

Why-choos

1. Ngadopsi perangkat lunak CAD / CAE / CAM tingkat lanjut internasional sareng tim R&D anu inovatif sareng gancang

2. Tina desain produk pikeun pangiriman kapang, diawasi ku hiji manajer, pastikeun teu aya masalah.

3.Biasa sareng struktur produk sareng kapang, cocog sareng stabil struktur kapang, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga pikeun klien.

4. Karusiahan, pikeun matuh étika bisnis dasar sareng privasi konsumén

5. Asosiasi sareng desain bungkusan, produk BISA dipaké pikeun penjualan pasar terminal

6. Cekap, khasanah waktos konsumén sareng ngalengkepan kaleuwihan padamelan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali