font na

  • Chair Injection Mould

Korsi suntik kapang

Heya Mould mangrupikeun produsen kapang profesional dina ngarancang sareng ngadamel Cetakan Injeksi Kursi. Pikeun gaya Korsi, Korsi Cetakan kalebet gaya tradisional sareng gaya pribadi, sapertos cet korsi palastik rotan, cet suntik korsi outdoor, cet korsi plastik anu tiasa ditumpuk, korsi suntik korsi pabrikan,
korsi pantai kapang sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Korsi suntik kapang
Taizhou Heya Mould Co., Ltd nuturkeun konsép karajinan sareng kaikhlasan, merhatoskeun kana parebutan sareng perawatan detail-detail Korsi Cetakan, sareng ngupayakeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé kualitas luhur sareng jasa éfisién luhur.

Kami keukeuh manufaktur kalayan haté, jasa sumanget, ngagantelkeun pentingna pikeun nyiptakeun unggal tautan produksi, milari pangembangan sareng téknologi, milari palanggan kalayan kualitas, sareng nyayogikeun anjeun ku solusi manufaktur kapang anu wajar.

Kami bakal nyayogikeun anjeun sareng rencana cutatan kalapa numutkeun ka kabutuhan produk sareng kapang.
Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun ngawangun masa depan anu langkung saé.

Ieu mangrupikeun inpormasi utama pikeun rujukan anjeun :

Ngaran Produk Korsi suntik kapang
Ngabentuk kapang Cina ngarobih kapang suntik plastik
Baja kapang S45C, P20H, 718H, 2738, S136, H13 jsb.
Produk Material PP, PC, PS, PAG, POM, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA, jsb
Basis kapang LKM, ISM, HASCO, DME
Rongga Bujang / Multi-rongga sakumaha per kabutuhan konsumén
Kahirupan kapang 300.000 ~ sajuta nembak
Jinis lumpat Tiis / lumpat Panas
Jinis gerbang Gerbang pin-point, Gerbang kapal selam, gerbang sisi, sareng sajabana
Waktos pangiriman 30 ~ 60 dinten
Bungkusan Kasus Kayu Standar
Angkot Ngaliwatan laut atanapi ku hawa sakumaha sarat klien
Nagara Ékspor Sadunya
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

process

order

asddgs

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
A: Heya Mould mangrupikeun pabrik cetakan palastik.

Q: Kumaha carana ngirim sampel tés? éta gratis atanapi tambahan?
A: Heya Mould bakal ngirim sampel tés ku DHL, UPS, EMS, FEDEX atanapi TNT. Sareng cutatan kami nawiskeun ka anjeun kalebet biaya pangiriman sampel 1-2 kali.

Q: Kumaha upami kontrol kualitas anjeun?
A: Heya Mould gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitas kapang, sareng kami yakin yén kontrol kualitas mangrupikeun prioritas munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

Why-choos

1. Ngadopsi perangkat lunak CAD / CAE / CAM tingkat lanjut internasional sareng tim R&D anu inovatif sareng gancang

2. Tina desain produk pikeun pangiriman kapang, diawasi ku hiji manajer, pastikeun teu aya masalah.

3.Biasa sareng struktur produk sareng kapang, cocog sareng stabil struktur kapang, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga pikeun klien.

4. Karusiahan, pikeun matuh étika bisnis dasar sareng privasi konsumén

5. Asosiasi sareng desain bungkusan, produk BISA dipaké pikeun penjualan pasar terminal

6. Cekap, khasanah waktos konsumén sareng ngalengkepan kaleuwihan padamelan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali