LIPI kapang

LIPI kapang

LIPI kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun bahanna, bentuk, pola sareng kaayaan panggunaan:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PE ember kapang, PP ember kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana LIPI buleud kapang, Ember alun-alun kapang, Pakem tong kapang, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy ember kapang, Kapang laras threaded, Frosted ember kapang, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Émbér cai kapang, Tong laris médis, LIPI minyak kapang, Cetakan ember gudang, jsb.

Heya Mould museur kana pembuatan sareng pamekaran cetakan ember, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi baja cetakan ember, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, dll. Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.