font na

  • Beach Chair Mould

Kursi Pantai kapang

Pantai Kursi kapang ngarujuk kana kapang anu dipaké pikeun ngahasilkeun Korsi kapang sareng mesin cetak suntikan. Numutkeun kana gaya produk anu béda, aya ogé cet korsi palastik rotan, cet korsi injeksi ker, cetakan korsi plastik anu tiasa ditumpuk, korsi suntik korsi produsen, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Kursi Pantai kapang
Taizhou Heya Mould Co., Ltd salaku perusahaan manufaktur kapang anu muncul, parantos nyerep pangalaman rakana bari ngahijikeun konsep perusahaan nyalira pikeun teras ningkatkeun kualitas Kursi Cetakan.

Perusahaan tiasa ngarobih Kursi Cetakan pikeun palanggan numutkeun syarat konsumén sareng ditambahan ku desain CAD / CAM / CAE propésional, pusat pamrosésan komputer CNC, pusat pamrosésan gancang-gancang, CNC lathe, EDM, motong kawat, mesin panggilingan sareng ngolah presisi tinggi sanés. pakakas.

Ngawartosan syarat anjeun ngeunaan produk & kapang sareng inpormasi lengkep ngeunaan mesin cetak suntikan anu cocog bakal ngabantosan kami pikeun nyayogikeun anjeun rencana perhatosan gancang-gancang.
Kami ngarepkeun ngahontal kerjasama anu jero sareng jangka panjang sareng anjeun.

Ieu mangrupikeun inpormasi utama pikeun rujukan anjeun :

Ngaran Produk Kursi Pantai kapang
Ngabentuk kapang Cina ngarobih kapang suntik plastik
Baja kapang S45C, P20H, 718H, 2738, S136, H13 jsb.
Produk Material PP, PC, PS, PAG, POM, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA, jsb
Basis kapang LKM, ISM, HASCO, DME
Rongga Bujang / Multi-rongga sakumaha per kabutuhan konsumén
Kahirupan kapang 300.000 ~ sajuta nembak
Jinis lumpat Tiis / lumpat Panas
Jinis gerbang Gerbang pin-point, Gerbang kapal selam, gerbang sisi, sareng sajabana
Waktos pangiriman 30 ~ 60 dinten
Bungkusan Kasus Kayu Standar
Angkot Ngaliwatan laut atanapi ku hawa sakumaha sarat klien
Nagara Ékspor Sadunya
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

process

order

asddgs

Q: Kumaha carana ngirim sampel tés? éta gratis atanapi tambahan?
A: Heya Mould bakal ngirim sampel tés ku DHL, UPS, EMS, FEDEX atanapi TNT. Sareng cutatan kami nawiskeun ka anjeun kalebet biaya pangiriman sampel 1-2 kali.

Q: Kumaha upami kontrol kualitas anjeun?
A: Heya Mould gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitas kapang, sareng kami yakin yén kontrol kualitas mangrupikeun prioritas munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

Q: Naon jinis prosés permukaan kapang anu anjeun anggo?
A: Heya Mould bakal ngaropea ku paménta sareng cet khusus anjeun, ngolah permukaan kapang sapertos: Eunteung semir; Tékstur; Perawatan Chrome Plating dina inti sareng rongga; Perlakuan panas nitrit & vakum

Why-choos

1. Ngadopsi perangkat lunak CAD / CAE / CAM tingkat lanjut internasional sareng tim R&D anu inovatif sareng gancang

2. Tina desain produk pikeun pangiriman kapang, diawasi ku hiji manajer, pastikeun teu aya masalah.

3.Biasa sareng struktur produk sareng kapang, cocog sareng stabil struktur kapang, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga pikeun klien.

4. Karusiahan, pikeun matuh étika bisnis dasar sareng privasi konsumén

5. Asosiasi sareng desain bungkusan, produk BISA dipaké pikeun penjualan pasar terminal

6. Cekap, khasanah waktos konsumén sareng ngalengkepan kaleuwihan padamelan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali