Karinjang kapang

Karinjang kapang

Gorobag kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun bahanna, bentuk, pola sareng kaayaan panggunaan:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PE karinjang kapang, PP karinjang kapang, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Hollow karinjang kapang, Tilepan kapang, Karinjang gagang kapang, Kapang buleud, Kapang karanjang Square, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy karinjang kapang, Rpola attan karinjang kapang, Frosted karinjang kapang, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Bakul buah kapang, Karanjang sayuran kapang, Bakul bocor kapang, Kapang karinjang kaulinanKapang karinjang binatu, jsb.

Heya Mould museurkeun kana pembuatan sareng pamekaran cetakan karinjang, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi waja kapang keranjang, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, dll. Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.