Otomatis Bagian kapang

Otomatis Bagian kapang

Bagéan otomatis kapang tiasa dibagi kana kategori anu béda-béda numutkeun bahanna, bentuk, pola sareng kaayaan panggunaan:

Numutkeun bahan produk anu béda, éta tiasa dibagi kana PC bagian mobil kapang, PP gepuk otomatis kapangCetakan bagian otomatis ABS, sareng sajabana;

Numutkeun kana bentuk produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Bemper kapang, Kontrol sentral mobil kapang, Armkotak sesa kapangCetakan lampu mobil, Kapang grille, sareng sajabana;

Numutkeun pola produk anu béda, éta tiasa dibagi kana Glossy bagian mobil kapang, Bagéan mobil kulit kapang, Frosted bagian mobil kapang, sareng sajabana;

Numutkeun skénario panggunaan anu béda, éta tiasa dibagi kana Mobil bagian kapang, bagian forklift mould, bagian traktor kapangs, bagian mobil cocoan mould, jsb.

Heya Mould museurkeun kana pembuatan sareng pamekaran cetakan bagian mobil, sareng merhatoskeun pamilihan sareng lokasi bagian-bagian cetakan otomatis, sistem pendinginan, garis perpisahan, ketebalan témbok, pembuangan, dll. Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung detil.