font na

  • Armless Chair Moulds

Cetakan Korsi Lengan

Heya Mould mangrupikeun produsen kapang profesional dina ngarancang sareng ngadamel Cetakan Korsi Tanpa Armén. Pikeun gaya Korsi, Korsi Cetakan kalebet gaya tradisional sareng gaya pribadi, sapertos cet korsi palastik rotan, cet suntik korsi outdoor, cet korsi plastik anu tiasa ditumpuk, korsi suntik korsi pabrikan,
korsi pantai kapang sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Cetakan Korsi Lengan
Taizhou Heya Mould Co., Ltd mangrupikeun alat sareng pabrik paéh pikeun Korsi kapang numutkeun kabutuhan pelanggan anu béda.
Kami nampi OEM & ditawarkeun dumasar kana conto, atanapi bagian gambar, atanapi conto poto.
Cutatan éta bakal wareg anjeun duanana dina kualitas kapang jeung kapang harga.
Kami ngarepkeun kerjasama anu padet sareng anjeun.

Ieu mangrupikeun inpormasi utama pikeun rujukan anjeun :

Ngaran Produk Cetakan Korsi Lengan
Ngabentuk kapang Cina ngarobih kapang suntik plastik
Baja kapang S45C, P20H, 718H, 2738, S136, H13 jsb.
Produk Material PP, PC, PS, PAG, POM, PE, PU, ​​PVC, ABS, PMMA, jsb
Basis kapang LKM, ISM, HASCO, DME
Rongga Bujang / Multi-rongga sakumaha per kabutuhan konsumén
Kahirupan kapang 300.000 ~ sajuta nembak
Jinis lumpat Tiis / lumpat Panas
Jinis gerbang Gerbang pin-point, Gerbang kapal selam, gerbang sisi, sareng sajabana
Waktos pangiriman 30 ~ 60 dinten
Bungkusan Kasus Kayu Standar
Angkot Ngaliwatan laut atanapi ku hawa sakumaha sarat klien
Nagara Ékspor Sadunya
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

process

order

asddgs

T: Inpormasi anu mana anu diperyogikeun pikeun cutatan kapang?
A: Éta gumantung kana produk anjeun, janten wilujeng sumping pikeun kontak sareng Heya Mould pikeun confim éta. Kusabab kitu, langkung saé upami anjeun gaduh inpormasi ieu sapertos dihandap:
1, Sampel poto kalayan ukuran atanapi 2D / 3D desain
2, Rongga jumlahna
3, Runner type, tiis atanapi panas
4, Jenis baja kapang, P20, 718, 2738, H13, S136,2316, sajabana.
5, Parameter mesin suntik atanapi ukuran pelat (dasi rod jarak)

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman kapang anjeun?
A: Éta gumantung kana struktur kapang sareng ukuran.
Umumna éta 3 ~ 15 dinten kanggo desain kapang, sareng 15 ~ 60 dinten kanggo produksi kapang saatos Heya Mould nampi pembayaran deposit anjeun sareng konfirmasi desain kapang.

Q: Kumaha carana ngirim sampel tés? éta gratis atanapi tambahan?
A: Heya Mould bakal ngirim sampel tés ku DHL, UPS, EMS, FEDEX atanapi TNT. Sareng cutatan kami nawiskeun ka anjeun kalebet biaya pangiriman sampel 1-2 kali.

Q: Kumaha upami kontrol kualitas anjeun?
A: Heya Mould gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitas kapang, sareng kami yakin yén kontrol kualitas mangrupikeun prioritas munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

Why-choos

1) Desain Produk & Mould
Heya Mould bakal ngembangkeun sareng ngararancang produk & cetakan sakumaha kabutuhan klien sareng tim R&D anu berpengalaman. Éta bakal ngabantosan palanggan kami anu aya dina pamekaran produk énggal, sareng ngahémat biaya proyek énggal. Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungi dept penjualan kami iraha waé.

2) Analisis kapang-aliran
Heya Mould bakal ngajantenkeun analisis kapang-aliran sakumaha pamundut pelanggan, hindarkeun masalah produksi jamur salajengna.

3) Ngolah kapang
Heya Mould bakal ngamutahirkeun ka palanggan alat kapang plastik ngalaporkeun laporan per minggu biasana. Pikeun kaayaan spésifik, kami bakal langsung ngahubungi anjeun.

4) kiriman
Heya Mould nawiskeun gambar cetakan lengkep sareng suku cadang pikeun pelanggan sateuacan dikintun. Pikeun suku cadang standar, anjeun tiasa ningali daptar kami sareng ngagaleuh di pasar anjeun.

5) Poto & Pidéo
Heya Mould bakal nyayogikeun sadayana cetakan anjeun anu ngalirkeun pidéo pikeun 1 taun. Kami bakal ngintunkeun anjeun poto sareng pidéo pikeun mariksa atanapi ngarujuk kapang anu dijalankeun.

6) Jasa & Komunikasi
Heya Mould bakal tetep kontak caket sareng anjeun salami prosés, ti komunikasi téknis dina tahap awal proyek dugi ka saatos waktos nyata salami tahapan produksi proyek, dugi ka dukungan teknis jual produk. .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali