Naha milih urang

heya-3

1) Desain Produk & Mould
Heya Mould bakal ngembangkeun sareng ngararancang produk & cetakan sakumaha kabutuhan klien sareng tim R&D anu berpengalaman. Éta bakal ngabantosan palanggan kami anu aya dina pamekaran produk énggal, sareng ngahémat biaya proyek énggal. Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungi dept penjualan kami iraha waé.

2) Analisis kapang-aliran
Heya Mould bakal ngajantenkeun analisis kapang-aliran sakumaha pamundut pelanggan, hindarkeun masalah produksi jamur salajengna.

3) Ngolah kapang
Heya Mould bakal ngamutahirkeun ka palanggan alat kapang plastik ngalaporkeun laporan per minggu biasana. Pikeun kaayaan spésifik, kami bakal langsung ngahubungi anjeun.

4) kiriman
Heya Mould nawiskeun gambar cetakan lengkep sareng suku cadang pikeun pelanggan sateuacan dikintun. Pikeun suku cadang standar, anjeun tiasa ningali daptar kami sareng ngagaleuh di pasar anjeun.

5) Poto & Pidéo
Heya Mould bakal nyayogikeun sadayana cetakan anjeun anu ngalirkeun pidéo pikeun 1 taun. Kami bakal ngintunkeun anjeun poto sareng pidéo pikeun mariksa atanapi ngarujuk kapang anu dijalankeun.

6) Jasa & Komunikasi
Heya Mould bakal tetep kontak caket sareng anjeun salami prosés, ti komunikasi téknis dina tahap awal proyek dugi ka saatos waktos nyata salami tahapan produksi proyek, dugi ka dukungan teknis jual produk. .

heya-3

PROFESIONAL ANU URANG LAKU, JADI JADI REALISTIK

Tim P&P profesional anu ngalaman mangrupikeun jaminan kualitas produk palanggan. Keukeuh kana inovasi anu teras-terasan mangrupikeun sumber pangembangan HEYA anu tetep

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3