saha kami

HEYA MOLD - Husus dina

Pabrik Cetakan Plastik

Kustomisasi

Kami gaduh tim R&D propésional, kami bakal ngembangkeun sareng ngarobih cetakan palastik ka palanggan salaku kabutuhan sareng kabutuhan dumasar kana langkung 10 taun pangalaman kapang.

Prosés

TWe fokus kana unggal detail pamrosésan tina cet suntikan plastik kalayan mesin pamrosésan anu paling canggih sareng alat pamariksaan, nyayogikeun cet plastik anu kualitas luhur pikeun konsumén.

Palayanan

Kami difokuskeun ngembangkeun produk palastik kualitas luhur pikeun pasar industri plastik global. Cetakan Plastik kami saluyu sareng standar internasional.

Saha Kami

Bisnis inti Heya fokus kana pembuatan cetakan palastik kalayan langkung ti 10 taun pangalaman. Sapertos cetakan rumah tangga, cetakan suntik peralatan dapur, alat cetakan paranti bumi, cetakan injeksi industri sareng tatanén, jst.

Kalayan kamampuan sareng kaparigelan urang, épisién ngajalankeun pangaturan khusus sareng solusi cetakan one-stop pikeun nyumponan kabutuhan konsumén nyaéta udagan Heya Mould. Pikeun tujuan ieu, Heya kapang keukeuh ngadamel pabrik cetakan palastik kualitas luhur sareng standar, nawiskeun struktur kapang palastik langkung cocog sareng stabil anu langkung gampang dioperasikeun sareng dijaga pikeun klien.

adfs

Kami nyandak pendekatan garis handap pikeun tiap proyek. Klién kami sacara konsistén ningali paningkatan patalimarga, kasatiaan mérek anu ditingkatkeun sareng kalungguhan anyar berkat karya urang.