aplikasi

Aplikasi

Bisnis inti Heya fokus kana pembuatan cetakan palastik kalayan langkung ti 10 taun pangalaman. Sapertos cetakan rumah tangga, cetakan suntik peralatan dapur, alat cetakan paranti bumi, cetakan injeksi industri sareng tatanén, jst.

Kalayan kamampuan sareng kaparigelan urang, épisién ngajalankeun pangaturan khusus sareng solusi cetakan one-stop pikeun nyumponan kabutuhan konsumén nyaéta udagan Heya Mould. Pikeun tujuan ieu, Heya kapang keukeuh ngadamel pabrik cetakan palastik kualitas luhur sareng standar, nawiskeun struktur kapang palastik langkung cocog sareng stabil anu langkung gampang dioperasikeun sareng dijaga pikeun klien.

adfs

Pasar Global

Kantos didirikeun, produk kami ngaraosan reputasi tinggi di pasar internasional. Palanggan anu aya di Asia, Éropa, Afrika sareng Amérika Kidul langkung ti 30 nagara. Kayaning Rusia, Argentina, Columbia, Romania, Brazil, Malaysia, Algeria sareng nagara-nagara sanés.