Tentang Kami

HEYA MOLD - Husus dina

Pabrik Cetakan Plastik

Kustomisasi

Kami gaduh tim R&D propésional, kami bakal ngembangkeun sareng ngarobih cetakan palastik ka palanggan salaku kabutuhan sareng kabutuhan dumasar kana langkung 10 taun pangalaman kapang.

Prosés

TWe fokus kana unggal detail pamrosésan tina cet suntikan plastik kalayan mesin pamrosésan anu paling canggih sareng alat pamariksaan, nyayogikeun cet plastik anu kualitas luhur pikeun konsumén.

Palayanan

Kami difokuskeun ngembangkeun produk palastik kualitas luhur pikeun pasar industri plastik global. Cetakan Plastik kami saluyu sareng standar internasional.

Saha Kami

Bisnis inti Heya fokus kana pembuatan cetakan palastik kalayan langkung ti 10 taun pangalaman. Sapertos cetakan rumah tangga, cetakan suntik peralatan dapur, alat cetakan paranti bumi, cetakan injeksi industri sareng tatanén, jst.

Kalayan kamampuan sareng kaparigelan urang, épisién ngajalankeun pangaturan khusus sareng solusi cetakan one-stop pikeun nyumponan kabutuhan konsumén nyaéta udagan Heya Mould. Pikeun tujuan ieu, Heya kapang keukeuh ngadamel pabrik cetakan palastik kualitas luhur sareng standar, nawiskeun struktur kapang palastik langkung cocog sareng stabil anu langkung gampang dioperasikeun sareng dijaga pikeun klien.

adfs

Kami nyandak pendekatan garis handap pikeun tiap proyek. Klién kami sacara konsistén ningali paningkatan patalimarga, kasatiaan mérek anu ditingkatkeun sareng kalungguhan anyar berkat karya urang.

heya-3

1) Desain Produk & Mould
Heya Mould bakal ngembangkeun sareng ngararancang produk & cetakan sakumaha kabutuhan klien sareng tim R&D anu berpengalaman. Éta bakal ngabantosan palanggan kami anu aya dina pamekaran produk énggal, sareng ngahémat biaya proyek énggal. Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungi dept penjualan kami iraha waé.

2) Analisis kapang-aliran
Heya Mould bakal ngajantenkeun analisis kapang-aliran sakumaha pamundut pelanggan, hindarkeun masalah produksi jamur salajengna.

3) Ngolah kapang
Heya Mould bakal ngamutahirkeun ka palanggan alat kapang plastik ngalaporkeun laporan per minggu biasana. Pikeun kaayaan spésifik, kami bakal langsung ngahubungi anjeun.

4) kiriman
Heya Mould nawiskeun gambar cetakan lengkep sareng suku cadang pikeun pelanggan sateuacan dikintun. Pikeun suku cadang standar, anjeun tiasa ningali daptar kami sareng ngagaleuh di pasar anjeun.

5) Poto & Pidéo
Heya Mould bakal nyayogikeun sadayana cetakan anjeun anu ngalirkeun pidéo pikeun 1 taun. Kami bakal ngintunkeun anjeun poto sareng pidéo pikeun mariksa atanapi ngarujuk kapang anu dijalankeun.

6) Jasa & Komunikasi
Heya Mould bakal tetep kontak caket sareng anjeun salami prosés, ti komunikasi téknis dina tahap awal proyek dugi ka saatos waktos nyata salami tahapan produksi proyek, dugi ka dukungan teknis jual produk. .

heya-3

PROFESIONAL ANU URANG LAKU, JADI JADI REALISTIK

Tim P&P profesional anu ngalaman mangrupikeun jaminan kualitas produk palanggan. Keukeuh kana inovasi anu teras-terasan mangrupikeun sumber pangembangan HEYA anu tetep

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

heya-3

Pasar Global

Kantos didirikeun, produk kami ngaraosan reputasi tinggi di pasar internasional. Palanggan anu aya di Asia, Éropa, Afrika sareng Amérika Kidul langkung ti 30 nagara. Kayaning Rusia, Argentina, Columbia, Romania, Brazil, Malaysia, Algeria sareng nagara-nagara sanés.