banner3
banner
banner2
08

HEYA MOLD khusus ngadamel pabrik cetakan palastik langkung ti 10 taun, sapertos cet rumah tangga, cetakan alat-alat dapur, cetakan alat-alat bumi, cetakan industri sareng tatanén sareng saterasna.Kami mimiti ti unggal unggal sekrup tiasa leres, sareng "kepuasan pelanggan, inovasi berkelanjutan, kapribadian kustomisasi sareng kamajuan tepat waktuna "salaku nilai inti, nawiskeun ka cet plastik palastik kualitas luhur kalayan solusi cetakan hiji-eureun.

Bérita paling énggal

Tambih deui
  • What Is Mold Base?
    19Sep

    Naon Dasar Cetakan?

    Naon dasar kapang? Sakumpulan cetakan lengkep pikeun produksi produk bubuk khusus ku mencét atanapi ngarékoméndasi. Salaku tambahan, pangrojong kapang ogé disebut dasar kapang. Salaku conto, mesin die-casting ngagabungkeun sareng ngalereskeun sababaraha bagéan kapang numutkeun ...

  • What Are The Eight Categories Of Injection Moulds?
    19Sep

    Naon Dalapan Kategori Cetakan Injeksi?

    (1) Citakan suntikan garis bagian-sawaktos Nalika kapang dibuka, kapang anu tiasa dipindahkeun sareng kapang anu tetep dipisahkeun, sahingga bagian plastikna kaluar, anu disebat cetakan permukaan perpisahan tunggal sareng disebut ogé cetakan pelat ganda . Éta mangrupikeun bentuk pangbasajanna sareng paling dasar tina kapang suntik. Éta c ...

  • 19Sep

    Suntik Plastik Cetakan Nyusut

    Nyusutan suntikan plastik mangrupikeun salah sahiji pasipatan nalika suhu bahan ngeclak. Tingkat panyusutan suntikan shrankage diperyogikeun pikeun nangtoskeun dimensi bahan akhir. Nilai nunjukkeun jumlah kontraksi anu ditingalikeun ku hiji workpiece saatos dicabut tina ...

  • 19Sep

    Naon Dasar Cetakan?

    Naon dasar kapang? Sakumpulan cetakan lengkep pikeun produksi produk bubuk khusus ku mencét atanapi ngarékoméndasi. Salaku tambahan, pangrojong kapang ogé disebut dasar kapang. Salaku conto, mesin die-casting ngagabungkeun sareng ngalereskeun sababaraha bagéan kapang numutkeun ...

  • 19Sep

    Naon Dalapan Kategori Cetakan Injeksi?

    (1) Citakan suntikan garis bagian-sawaktos Nalika kapang dibuka, kapang anu tiasa dipindahkeun sareng kapang anu tetep dipisahkeun, sahingga bagian plastikna kaluar, anu disebat cetakan permukaan perpisahan tunggal sareng disebut ogé cetakan pelat ganda . Éta mangrupikeun bentuk pangbasajanna sareng paling dasar tina kapang suntik. Éta c ...

  • 19Sep

    Suntik Plastik Cetakan Nyusut

    Nyusutan suntikan plastik mangrupikeun salah sahiji pasipatan nalika suhu bahan ngeclak. Tingkat panyusutan suntikan shrankage diperyogikeun pikeun nangtoskeun dimensi bahan akhir. Nilai nunjukkeun jumlah kontraksi anu ditingalikeun ku hiji workpiece saatos dicabut tina ...